Abelmoschus moschata extract - Creanite.com

CREANITE.COM
Ga naar de inhoud

Abelmoschus moschata extract

Abelmoschus moschatus extract
Abelmoschus moschatus extract bevat de stof myricetine. Myricitine (3,3′,4′,5,5′,7-hexahydroxyflavon) zorgt ervoor dat er vanuit het bloed meer glucose de spieren ingaat. Het resultaat is meer glycogeen. Een ander voordeel is een verhoogde Sirt3-activiteit. Een sirtuine is een enzym dat in samenwerking met NAD+ in vetweefsel zorgt voor de opbouw van mitochondriën en een verhoogde werking van de mitochondriën. Dat is te zien aan een toename van de zuurstofopname van de mitochondriën. Uiteindelijk ook een goede basis voor een afslankmiddel.

Myricetine
Myricetine is ook nog een aromataseremmer. Aromatase zet testosteron om in oestrogenen. Myricetin verbetert de aerobe capaciteit van spierweefsel. Myricitine is overigens te vinden in heel veel planten. Bijvoorbeeld 693 mg/kg in knoflook, 303 mg/kg in zwarte thee (Camellia sinensis), Carob extract (Johannesbroodboom) 1486 mg/kg en in pistache-notenextract 1332 mg/kg.

Supermiddel voor muizen
Bij muizen blijken weer de beste verbeteringen te vinden voor sportprestaties. Dat hebben veel plantenextracten gemeen, onderzoeken bij sporters zouden wat wenselijker zijn. In ieder geval blijken muizen met gewichtjes langer te kunnen zwemmen. Er wordt meer spierglycogeen en leverglycogeen gevormd, ATP en ATPase in het bloed nemen toe, melkzuur, ureumstikstof, creatine kinase en lactaatdehydrogenase nemen af. Ook hier geldt: waren mensen muizen, dan was het een fantastisch extract voor sporters geweest. Kan nog altijd blijken.

Verpakking
Abelmoschus extract
Capsules 100 x 500 mg in alu ................................. € 14,50
Capsules 200 x 500 mg in alu ................................. € 27,00
Poeder 100 gram ............................................................... € 14,50
Poeder 200 gram .............................................................. € 27,00

De prijslijst geeft de actuele prijzen aan.
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 9% BTW en exclusief verzendkosten.
          

© 2020-2021 Creanite

Een website van Jan de Heij © 2002-2021


Handwerk
Alle producten worden hier nu bijna 26 jaar met de hand gemaakt. Grote machines hebben meer hulpstoffen nodig om probleemloos te werken. Dan gebruikt men ook siliciumoxide, magnesiumstearaat, lactose en andere hulpstoffen die we beter weg kunnen laten. Er wordt hier gekozen voor meer lichaamsvriendelijke alternatieven.
Terug naar de inhoud