Afslankmiddel - Creanite.com

CREANITE.COM
Ga naar de inhoud

Afslankmiddel

Samengesteld afslankmiddel
Per capsule bevat het afslankmiddel: Mandarijnextract (hesperidine), Rhodiola rosea extract 40%, Tagetes erecta extract 20% luteine en coffeine base.

Rhodiola extract verhoogt de omzetting van vet in vetzuren en bevordert vooral bij inspanning de vetverbranding in een lage dosis. Rhodiola vermindert ook de eetlust.

De combinatie hesperidine en heel weinig coffeine blijkt uit onderzoek een effectieve vetverbrander te zijn. Bovendien bevat mandarijnextract ook stoffen als naringine en naringinine.

Luteine
Luteine activeert het enzym AMPK en daarmee weer CPT1. Het resultaat is dat er meer vetverbranding plaats gaat vinden in de mitochondriën. Luteine geeft ook meer zin om te gaan trainen en dat is altijd welkom.

Gebruik
3 maal daags 1 capsule een half uur voor de maaltijd innemen met een glas water.

Niet gebruiken bij
De afbraak van (lever)enzymen kan geremd worden, waardoor geneesmiddelen langer in het lichaam kunnen blijven. Daarom niet gebruiken als er tegelijkertijd geneesmiddelen worden gebruikt.
Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij manische depressie.

Verpakking
Samengesteld afslankmiddel
Capsules 100 x (50 dagen) ................................. € 20,50
Capsules 200 x in alu ............................................. € 39,50

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 9% BTW en exclusief verzendkosten.

NB Afslankmiddelen zijn zelden wondermiddelen. Vet verliezen of gewicht verliezen zonder op de voeding te letten of zonder extra in te spannen is een uiterst moeilijke zaak. Wie niet extra beweegt, niet ontbijt en de inname van vet, pure suiker en alcohol niet wil beperken, kan beter nooit capsules of tabletten kopen. Dan heeft men meer baat bij mentale ondersteuning van bijvoorbeeld een diëtist.
Deze capsules zijn in eerste instantie bedoeld voor sporters die zich toch al kunnen houden aan een streng eetschema, maar daarbij iets extra's nodig hebben.
JdH


© 2018-2021 Creanite

Een website van Jan de Heij © 2002-2021


Handwerk
Alle producten worden hier nu bijna 26 jaar met de hand gemaakt. Grote machines hebben meer hulpstoffen nodig om probleemloos te werken. Dan gebruikt men ook siliciumoxide, magnesiumstearaat, lactose en andere hulpstoffen die we beter weg kunnen laten. Er wordt hier gekozen voor meer lichaamsvriendelijke alternatieven.
Terug naar de inhoud