Huanarpo macho extract - Creanite.com

CREANITE.COM
Ga naar de inhoud

Huanarpo macho extract

Huanarpo macho extract 1:10
Huanarpo Macho is het alternatief uit Peru voor Viagra en yohimbine. Het extract wordt gemaakt van de stam van de Jatropha macrantha. Het is een extract dat is gemaakt met water en met alcohol. Het alcoholextract is hier  sterker dan alleen een gedroogd waterextract. Elke capsule bevat 100 mg van het gedroogde 1:10 extract.

Wat doet Huanarpo Macho
Het Peruviaanse plantaardige sextonicum is een populair volksmedicijn, dat gebruikt wordt om een betere erectie te krijgen. De vorm van de vrucht - zie afbeelding - was waarschijnlijk al een goede "aanwijzing" voor die erectieverbeterende eigenschappen. Hoe de werking tot stand komt, is niet echt duidelijk. Men neemt aan dat de plant net als yohimbine alfa-sympathicolytische eigenschappen heeft (invloed op overdracht van noradrenaline).
In dierproeven blijkt Huanarpo macho de afgifte van testosteron te verhogen in combinatie met Maca extract. Maca en/of Huanarpo macho alleen kunnen dat niet.Gebruik
1-2 maal daags 1 capsule met een glas water innemen. Soms is 1 maal daags 2-3 capsules nodig. Werkt na ongeveer 30-45 minuten.

Ongewenste effecten
Niet geconstateerd.

Verpakking
Huanarpo Macho / Jatropha macrantha extract 1:10
Capsules 100 x 100 mg ........................................ € 24,50
Capsules 200 x 100 mg ........................................ € 46,50

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 9% BTW en exclusief verzendkosten. Kijk altijd naar de actuele prijzen in de prijslijst.

© 2005-2021 Creanite

Een website van Jan de Heij © 2002-2021


Handwerk
Alle producten worden hier nu bijna 26 jaar met de hand gemaakt. Grote machines hebben meer hulpstoffen nodig om probleemloos te werken. Dan gebruikt men ook siliciumoxide, magnesiumstearaat, lactose en andere hulpstoffen die we beter weg kunnen laten. Er wordt hier gekozen voor meer lichaamsvriendelijke alternatieven.
Terug naar de inhoud