Links - Creanite.com

CREANITE.COM
Ga naar de inhoud

LinksDe oude websiteBij Ergogenics zijn de verhalen zo leesbaar als artikelen uit de krant. De onderwerpen hebben te maken met doping en als goede tweede (sport)voedingssupplementen. Krachtsport is het uitgangspunt. Door het dagbladkarakter geschikt als startpagina. Met een beetje puzzelen ook te gebruiken als naslagwerk.Afgeleid van dit Chinese kruidenmengsel: de moderne epo-mix. Voor meer bloedcellen5-alfa-hydroxylaxogenine is een website die alleen gaat over de prestatieverbeterende eigenschappen van de plantensteroïden van Smilax simplex en Smilax Sieboldii. Een sportsupplement met toekomst.

Geeft samenvattingen van wetenschappelijke onderzoeken. Voor wie de medische taal een beetje bekend is, kan er met de juiste zoekwoorden (nieuwe) wetenschappelijke informatie worden gevonden. Er staan ook veel verwijzingen naar publicaties over onderwerpen die er veel mee te maken hebben.

Geeft de wielersportwetenschap weer in een notendop. Training, voeding en andere zaken worden tegen het licht gehouden. Vooral de kern van de zaak bij het trainen is helder. Een lijst met supplementen wordt besproken.


Extra links met andere onderwerpen:
Artiest

Cycling team
Delftse wielervereniging voor studenten
Verzameling supplementenlinks
Fietstechnici in Den Haag (website)
Pierre Deen: de mobile fietsenmaker rondom en in Amsterdam

Een website van Jan de Heij © 2002-2021


Handwerk
Alle producten worden hier nu bijna 26 jaar met de hand gemaakt. Grote machines hebben meer hulpstoffen nodig om probleemloos te werken. Dan gebruikt men ook siliciumoxide, magnesiumstearaat, lactose en andere hulpstoffen die we beter weg kunnen laten. Er wordt hier gekozen voor meer lichaamsvriendelijke alternatieven.
Terug naar de inhoud