Cnidium extract - Creanite.com

CREANITE.COM
Ga naar de inhoud

Cnidium extract

Cnidium extract en osthol
Cnidium extract is een plantenextract dat osthol bevat.

Erecties/sexprestaties
Osthol heeft invloed op het tot stand komen van erecties. Het is dan de bedoeling dat het gladde spierweefsel ontspant van het corpus cavernosum (zwellichaam). Meer bloed kan door de vaatjes stromen, met een erectie als resultaat. Het centrale zenuwstelsel heeft via neurotransmitters invloed op dit systeem. Extra stikstofmonoxide is ook een belangrijke stof bij de vaatverwijding. Het stimuleert een enzym dat voor meer cyclisch guanosinemonofosfaat (cGMP) zorgt. Die stof zorgt ervoor dat de bloedvaatjes in de penis verwijden. Meer cGMP is dus goed voor een erectie. Het enzym fosfodiesterase (PDE5) breekt cGMP af. Sildenafil (Viagra) kan dat proces remmen. Osthol verhoogt ook aantoonbaar op gelijke wijze de hoeveelheid cGMP in het zwellichaam (penis, clitoris).

Dosering
2 maal per dag 400 mg van het 10%-extract.

Ongewenste effecten
Bij de aangegeven dosering komen die niet voor. Bij hogere doses zouden problemen met een vermindering van de bloedstolling, Niet tegelijk gebruiken met stoffen/geneesmiddelen die invloed op de bloedstolling hebben (Ascal, Sintrom, enz.)

Verpakking
Cnidium extract 10% / osthol 40 mg
Capsules 100 x 400 mg / 40 mg osthol .... € 19,50
Capsules 200 x 400 mg / 40 mg osthol .... € 37,50

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 9% BTW en exclusief verzendkosten.
De actuele prijzen staan in de prijslijst genoemd.


© 2018-2021 Creanite

Een website van Jan de Heij © 2002-2021


Handwerk
Alle producten worden hier nu bijna 26 jaar met de hand gemaakt. Grote machines hebben meer hulpstoffen nodig om probleemloos te werken. Dan gebruikt men ook siliciumoxide, magnesiumstearaat, lactose en andere hulpstoffen die we beter weg kunnen laten. Er wordt hier gekozen voor meer lichaamsvriendelijke alternatieven.
Terug naar de inhoud