Rode druiven extract - Creanite.com

CREANITE.COM
Ga naar de inhoud

Rode druiven extract

Rode druiven extract (30% polyfenolen)
Net als rode wijnextract een extract dat voor een betere NO-werking kan zorgen. Er bestaat dus rode wijnextract, rode druivenextract en druivenpittenextract. Allemaal NO-verhogers: zij zorgen voor meer stikstofmonoxide, een stof die het lichaam gebruikt om bloedvaten te verwijden. Aanvankelijk werden aan rode wijnextract de mooiste eigenschappen toegeschreven. Maar de polyfenolen in wijnextract zitten ook in druivenextract. Wijnextract is duurder en sommige mensen geloofden dat ze van wijnextract dronken konden worden. Er moest met het hand op het hart gezworen worden dat er geen alcohol (meer) in zat. In vloeibare vorm was dat een mogelijkheid geweest, maar in capsules worden alleen de gedroogde extracten gebruikt.

Rode druivenextract in sportdranken (JdH-poeder)
Meer NO tijdens inspanningen is bekend van krachtsporters (grotere pomp) en van duursporters: een beter uithoudingsvermogen door meer NO door nitraat uit bieten en meer NO door l-arginine. Om tijdens duurinpanningen voor extra NO te zorgen is het gebruik van druivenextract de vriendelijkste vorm.

Verpakking
Rode druiven extract (30% polyfenolen)
Capsules 100 x 500 mg ............................... € 19,50
Capsules 200 x 500 mg .............................. € 37,50
Poeder 100 gram in alu ............................... € 19,50

© 2010-2021 Creanite

Een website van Jan de Heij © 2002-2021


Handwerk
Alle producten worden hier nu bijna 26 jaar met de hand gemaakt. Grote machines hebben meer hulpstoffen nodig om probleemloos te werken. Dan gebruikt men ook siliciumoxide, magnesiumstearaat, lactose en andere hulpstoffen die we beter weg kunnen laten. Er wordt hier gekozen voor meer lichaamsvriendelijke alternatieven.
Terug naar de inhoud