Tribulus terrestris extract - Creanite.com

CREANITE.COM
Ga naar de inhoud

Tribulus terrestris extract

Tribulus terrestris extract 90%
Tribulus terrestris is een plant die groeit in Azië, Bulgarije en Australië. Het bevat saponinen van het furostanoltype, waarvan de stof protodioscine het belangrijkste voorbeeld is. Van de plant is een gedroogd extract gemaakt. Gemalen plantendelen worden gemengd met een vloeistof, die alle stoffen uit de plant haalt. Als het oplosmiddel verdampt blijft er een geconcentreerd poeder over. De concentratie van 90% geeft aan dat 100 gram gedroogd extract, 90 gram van de actieve stoffen bevat (waaronder protodioscine).

Wat doet Tribulus terrestris
Tribulus terrestris heeft een positieve invloed op de vorming van een erectie. Voor een erectie is een verwijding van bloedvaten nodig. Protodioscine heeft vaatverwijdende eigenschappen, omdat er in het lichaam meer stikstofmonoxide wordt gevormd. Door diezelfde stof worden ook de bloedvaten van het hart en de spieren wijder bij intensieve inspanningen. Tribulus terrestris verhoogt de productie van testosteron niet. Niet elke erectieverbetering is afkomstig van testosteron.

Ongewenste effecten
Er zijn bij het gebruik van dit extract geen ongewenste effecten bekend.

Gebruik
1-2 uur van tevoren 1 of 2 capsules innemen.

Verpakking
Tribulus terrestris extract 90%
Capsules 100 x 500 mg ........................................ € 16,50
Capsules 200 x 500 mg ........................................ € 31,50
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 9% BTW en exclusief verzendkosten.

----------------------------------------------------------------------

* De verhalen over hoge doses protodioscine en de beloofde verhoogde aanmaak van testosteron zijn waarschijnlijk slechts pogingen om de populariteit te verbeteren. Het blijft wel een prima erectiemiddel.

** Het idee dat Tribulus wat doet met testosteron is gebaseerd op een Bulgaars onderzoek. Daar werd Tribulus samen met een prohormoon van testosteron gegeven. Logisch dat er dan een testosteronstijging wordt gezien. Niemand heeft ooit via onderzoek een testosteronstijging door Tribulus alleen aangetoond (Bron: Willem Koert)

*** Toch wordt er wel beweerd dat Tribulus met regelmaat - en naar tevredenheid - gebruikt wordt bij het tegengaan van (vrouwlijke) borstvorming bij het gebruik van anabole steroïden. Zonder onderzoeken is dat moeilijk tegen te spreken

© 2003-2021 Creanite


Een website van Jan de Heij © 2002-2021


Handwerk
Alle producten worden hier nu bijna 26 jaar met de hand gemaakt. Grote machines hebben meer hulpstoffen nodig om probleemloos te werken. Dan gebruikt men ook siliciumoxide, magnesiumstearaat, lactose en andere hulpstoffen die we beter weg kunnen laten. Er wordt hier gekozen voor meer lichaamsvriendelijke alternatieven.
Terug naar de inhoud