Verhaaltjes en foto's - Creanite.com

CREANITE.COM
Ga naar de inhoud

Verhaaltjes en foto's

Ron Mol
Ron Mol, Den Haag
Criteriumspecialist
Winnaar 's Gravendeel 2007
Willem Hus
Wilem Hus, Voorburg
Fietst al net zo lang als de schrijver van deze website. Keerde na 20 jaar met succes terug. NK en EK masters op de weg.
Ron Smit
Ron Smit geeft nooit op.
Veteranenwereldkampioen in Oostenrijk.
Luca 1
2005 - Meneer de Heij (1)
Het pakket met Cordyceps sinensis extract, maltodextrine, d-ribose en calciumpyruvaat is vandaag door de postbode in de tuin gezet. De kinderen zijn vanmiddag thuisgekomen, ze hadden echter het pakket niet zien staan. Ze lieten de hond buiten en deze heeft de verpakkingen in stukken gebeten en alles opgegeten.
Ook de handleidingen die in het pak staken waren in kleine stukjes gebeten. Ik word zot van ellende. Ik zal morgen de postbode kontakteren en op de hoogte brengen van het gebeurde.

Luca 2
Beste Jan de Heij (2)
Ja, u heeft toestemming om het verhaal te gebruiken. Wij hebben een kruising labrador-flatcoated retriever, hij heeft veel energie omdat hij jong is en veel met mij mee mag lopen... die potjes openwerken was een koud kunstje. Ik heb nog geprobeerd wat restanten van hetgras te krabben maar de poeders waren een beetje verhard. Onze hond Luca beschikt inmiddels over een fantastisch uithoudingsvermogen zie de foto...
Kan de hond eigenlijk ziek worden van de ribose of de Cordyceps? (NB dat valt/viel allemaal wel mee, JdH)
Stephen Sabine
Stephen Sabine, Australische arts. Kampioen van zijn staat achtervolging.
Bontekoe 1
De broers Bontekoe, Haagse specialisten in racefietsen. De werkplaats.
Bontekoe 2
De broers Bontekoe, Haagse specialisten in racefietsen. Verkoop.
Marc Francois
Marc Francois, veteranenkampioen atletiek, Belgie
Grenswacht
Pakketjes naar Belgie kunnen/konden soms niet naar het postkantoor gebracht worden. Strenge controle in de straat. De ene dag dubbele rijen Vlaamse racefietsen in Nederland, de andere dag uitgestorven straten vanwege torenhoge boetes.
Pierre Deen
Zaaf Fietsen, de mobiele fietsenmaker rondom- en in Amsterdam
Een website van Jan de Heij © 2002-2021


Handwerk
Alle producten worden hier nu bijna 26 jaar met de hand gemaakt. Grote machines hebben meer hulpstoffen nodig om probleemloos te werken. Dan gebruikt men ook siliciumoxide, magnesiumstearaat, lactose en andere hulpstoffen die we beter weg kunnen laten. Er wordt hier gekozen voor meer lichaamsvriendelijke alternatieven.
Terug naar de inhoud